Atstāt komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka visi komentāri tiek izskatīti pirms publicēšanas.

WELEDA BABY - par mazuļa dabīgu kopšanu no pirmās dzīves dienas

0 Komentāri

WELEDA BABY - par mazuļa dabīgu kopšanu no pirmās dzīves dienas

Jūsu bērniņa piedzimšana ir īpašs mirklis. No paša pirmā brīža, kad viņš tiek uzlikts uz māmiņas vēdera un Jūs veidojat ciešu saikni ar savu mazuli. Mazulis sajūt, ka dodat siltumu un aizsardzību.
Pirmā saikne ir caur ādu. Šis īpaši jutīgais maņu orgāns ir gatavs savam uzdevumam jau tūlīt pēc dzimšanas.
Jūsu mazulis vēl nevar fiksēt acu skatu uz priekšmetiem, mācās lietot ausis, degunu un muti. Taču caur ādu mazais jau atšķir karstu un aukstu, maigus un rupjus materiālus. Šī iemesla dēļ pirmajos mēnešos signāliem, ko mazulis saņem caur ādu ir lielākā nozīme viņa attīstībā.
Mazulis gūst prieka pilnu pieredzi saņemot nomierinošu masāžu, siltu vannu, drēbītes, kas elpo un kopšanas līdzekļus, kas speciāli radīti, lai pasargātu un rūpētos.
Kā vecāki Jūs vēlētos labāko savam mazulim. WELEDA kliņģerīšu sērijas sastāvā ir labākais, ko daba var dot: eļļas no saulē nobriedušām sēklām un augļiem - mandelēm un sezama, pasargājošie vaski (bišu vasks, vilnas vasks), dziedējošie augu izvilkumi un eļlas no smaržīgiem augiem. Tas dos mazulim siltumu un aizsardzību, stiprinās veselīgu augšanu un attīstību.
Kliņģerīšu sēriju zīdaiņiem un bērniem izstrādājuši ārsti, vecmātes un farmaceiti kopīgā darbā - radot īpašus līdzekļus jutīgai ādai. To sastāvā nav minerāleļlas, sintētisku krāsvielu un smaržvielu, konservantu. Tas ļauj netraucēti noritēt ādas dabīgām funkcijām un attīstīties stipram ādas aizsargapvalciņam.

https://www.dabasdarzi.lv/collections/maminam-zidainiem-berniem

Atpakaļ uz blogu