Atstāt komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka visi komentāri tiek izskatīti pirms publicēšanas.

Par dažām brīnišķīgām grāmatām no mūsu plaukta!

0 Komentāri

Par dažām brīnišķīgām grāmatām no mūsu plaukta!

KLUSĀ KARAĻVALSTS, Z.Nuts

“Iepazīsties – šī ir Klusā karaļvalsts, vieta, kur aizliegts sarunāties. Ikvienam karaļvalsts iedzīvotājam ir jādzīvo pilnīgā klusumā, līdz dienai, kad Karalis pieļauj kļūdu un, vēloties izjokot savus pavalstniekus, dod cilvēkiem cerību atsākt sarunāties. Dodies pasakas maģiskajā pasaulē un iepazīsti vārdu spēku, uzzinot, kā vārdi “es tevi mīlu” var atvērt pat skarbākā karaļa sirdi!"

DZIEDINOŠĀS DZEMDĪBAS, L. Rozenbaha

Lasītāju iecienītās grāmatas "Gaidības un radības ar prieku" 2. daļa.
Grāmatas pirmajā daļā apkopotas vecmāšu zināšanas, pētījumi, dūlas un radību pieredzes vienkāršā, uztveramā valodā. Tas ir sieviešu un speciālistu secinājumos sakņots vēstījums par to, kā desmit gadu laikā mainījusies medicīnas un kopējā sabiedriskā doma par dzemdībām pēc ķeizargrieziena. Dziļāk aplūkota arī situācija, kad bērns vēderā guļ ar dibentiņu uz leju.
Grāmatas otrā daļa ir dokumentāla - sieviešu atmiņas, sajūtas, nospiedumi no gaidību un radību stāstiem.

IZAUGT VESELAM DIGITĀLĀ PASAULĒ

Bērnu un pusaudžu vecākiem, pedagogiem un audzinātājiem.
Šī grāmata izskaidro riskus un sekas, ko bērniem un pusaudžiem rada jaunie sociālās saziņas līdzekļi: Smadzeņu attīstības pasliktināšanās, pārliekas komunikācijas stress, atkarības briesmas, privātuma zaudēšana, jauniešiem nepiemērotu vietņu lietošana, kiberhuligānisms un veselības stāvokļa pasliktināšanās, ko rada nepārtraukts bezvadu ierīču starojums.

APLŪKOT GRĀMATAS!

Atpakaļ uz blogu